Oблицовки на фасади с еталбонд

Фасада облечена с еталбонд

  Монтаж на алуминиеви композитни панели ЕТАЛБОНД

Еталбондът е композитен панел тип „сандвич”, състоящ се от нетоксична полиетиленова сърцевина с дебелина между 2 и 5мм, двустранно слепена с фини листове алуминий от двете страни. Лицевият лист има дълготрайно цветно покритие, защитено по време на производство, транспортиране и монтаж със синтетично фолио.

Основни характеристики:
  • лек и изключително здрав материал, подходящ за приложение при всякакви атмосферни условия. Външното покритие осигурява на материала устойчивост на киселинни дъждове, промишлено замърсяване, ултравиолетови лъчи, корозия и др.
  • добра звукоизолация. Еталбонд поглъща 9 пъти повече вибрации от обикновения алуминий
  • висока термоизолация и покриване на съвременните изисквания за пожароустойчивост.
  • спира разпространението на електромагнитното лъчение и е особено подходящ за среда, където има такива излъчвания
  • лесно почистване и поддръжка

Архитектурната облицовка с еталбонд допринася за модерната и престижна визия на административни и бизнес сгради, хотели и др. Материалът е подходящ е за създаване на оригинални интериорни решения и изграждане на облицовки на колони, преградни стени, окачени тавани и др. Разнообразната цветова гама дава свобода на избора при реализиране на конкретни идеи.


Технологията за изработка и монтаж на облицовките от еталбонд прилагана в „КОМПАС – КП” ООД позволява бързо и качествено изпълнение на проектите.


Фирмата разполага със специализирано оборудване за разкрой и заготовка на на облицовъчните панели. Това позволява кратки срокове за изпълнение на поръчките и дава гаранция за постигане на високо качество.


Фасада облечена с еталбонд Еталбонд - ваканционно селище Елит, Слънчев бряг Фасада с еталбонд, Лукойл Козирка с еталбонд, Слънчев бряг